Inschrijving voor De Proefrit begonnen

In het regionale zakenprogramma Businesspoint wordt wekelijks een autobedrijf bezocht en maken we een proefrit in een zakelijk auto model. Daarbij komen zowel personen- als bedrijfsauto’s aan bod. Deze proefritten worden gereden door ondernemers uit de regio die op zoek zijn naar een nieuwe auto. Er kunnen een beperkt aantal autobedrijven meedoen aan het programma.

Het autobedrijf staat natuurlijk in het middelpunt van de reportage en de opnamen beginnen in de showroom waar we kennismaken met de organisatie. Voordat we de proefrit gaan doen vertelt de vertegenwoordiger iets over de innovaties en noviteiten van de auto. Tijdens de proefrit vertelt de bestuurder over zijn auto-ervaringen en verbondenheid met het autobedrijf.

referentie

De filmpjes van de proefritten zijn mooie referentiefilmpjes, waarin op een leuke manier alle actualiteiten van het autobedrijf en de auto aan de orde komen. Na afloop bespreken we de ervaring van de proefrijder en praten we over de verdere services van het autobedrijf. De filmpjes hebben een lengte van circa 5 minuten en de naam van het autobedrijf is te zien in de naamtitel. In de afsluiting van het programma is er een logo vermelding met voice over: “Dit programma wordt mogelijk gemaakt door....”. In de uitzending krijgt de proefrijder zelf ook een naambalk (persoons- en bedrijfsnaam).

Uitzending

Elk filmpje wordt 3 dagen lang, ieder uur, uitgezonden in het zakenprogramma Businesspoint op Regio TV Infothuis. Deelnemende autobedrijven krijgen de filmpjes tevens aangeleverd voor eigen gebruik, bijvoorbeeld in gesprekken en presentaties, op de website, sociale media of op een monitoren in de showroom, beurzen, etc. Op de website van het programma Businesspoint zijn de filmpjes onder het kopje De Proefrit een jaar te zien.

deelnamekosten

Deelnemende autobedrijven betalen alleen een bijdrage in de productiekosten. Neem contact op met Business Point voor meer informatie.

Miljoen mensen

TV Haaglanden InfoThuis zendt al meer dan 17 jaar TV uit in een prachtige regio waar meer dan 1.000.000 mensen samenleven. Een samenleving met een grote diversiteit op het gebied van bevolkingssamenstelling, infrastructuur, wonen, werken en recreatie.

Het Uitzendgebied

Regio TV Infothuis omvat het voormalige gebied Haaglanden, met als centrale stad Den Haag. De omliggende gemeenten, Westland, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Zoetermeer, Delft en Wassenaar behoren ook tot het uitzendgebied.

Kijkersprofiel

Het Businessprogramma richt zich op ondernemers in de Haagse regio. Deze wordt omschreven als sociale klasse AB1.
Businesspoint is een puur B2B programma met een kijkdichtheid van tienduizenden mensen in de regio.